O podjetju

Image
10
LET IZKUŠENJ IZ
NAŠEGA PODROČJA DELA

01

O PODJETJU

Profesionalen kader s profesionalnimi rešitvami.

Smo kompetentna in motivirana ekipa, ki se je specializirala na svojem področju in želi zadovoljiti želje svojih naročnikov. Sledimo jasnim dolgoročnim ciljem in gospodarskim trendom.

ZGODOVINA

Podjetje Hanza group d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2017 in je globalni ponudnik storitev na področju montaže celovitih tehnoloških sistemov, remontov in servisno/vzdrževalnih storitev v različnih industrijskih panogah. Prav tako se ukvarjamo z izvedbo gradbenih storitev, obrtniških in instalacijskih del ter z vgradnjo stavbnega pohištva.

Smo kompetentna in motivirana ekipa, ki se je specializirala na svojem področju in želi zadovoljiti želje svojih naročnikov.  Sledimo jasnim dolgoročnim ciljem in gospodarskim trendom.

Sedež podjetja je v okolici Maribora, in sicer v Zrkovcih.  Podjetje zaposluje več kot 70 zaposlenih, ki kvalitetno in vestno opravljajo dela v naslednjih poklicih:

– električarji
– zidarji
– monterji stavbnega pohištva
– monterji vodovodnih instalacij
– monterji ogrevalnih in prezračevalnih sistemov
– varilci ( s certifikati za MIG/MAG in TIG postopke varjenja)
– ključavničarji

 

Postati želimo podjetje, prepoznavno po visoki kvaliteti storitev in izdelkov, zadovoljnih kupcih, ustrezno izobraženem kadru, stroškovno učinkovito podjetje, dobičkonosno ter z možnostjo financiranja lastne dejavnosti. Postati želimo dobro organizirano podjetje, ki temelji na odgovornosti do zaposlenih, in do okolja, tako družbenega kot ekološkega. Doseči želimo zadostno oskrbo trgov s storitvami in proizvodi.

 

KONTAKTNE OSEBE

 

Direktor:

Boštjan  Jurgec
Mobitel: +386 (0)30 331 339
E-pošta: bostjan@hanza.si

 

Tajništvo:

Leonida Volmajer
Mobitel: +386 (0)40 690 251
E-pošta: info@hanza.si

 

Komerciala:

Teo Pirc
Mobitel: +386 (0)40 393 672
E-pošta: teo@hanza.si

Primož  Jurgec
Mobitel: +386 (0)40 834 120
E-pošta: primoz@hanza.si